Itt az idő, hogy felfrissítsd ruhatáradat a Gombász Divat és Ajándék Készletkisöprésén!
Készülj fel, a valaha volt legjobb pólóárakra: vásárolhaszt akár már 3000 forinttól is.

Emlékszel még a kevertszálas pólókra, amiket eleinte árultam? Többen kerestétek a nagy melegben, mert ez bizony igazi nyári viselet.
A JÓ HÍR: Van még belőle!

A kevert szálas pólók anyaga a pamutnál sokkal vékonyabb. Kényelmes és szupergyorsan megszárad egy fárasztó hegymenet után 😉 Válogass a kevertszálas pólók közül, amiket most hihetetlenül kedvező áron: például az akciós fehér pólók fele annyiba kerülnek, mint a pamut pólók a főmenüben. Persze kétségtelenül más anyag, de igazán megéri az árát!

Női póló (KÉSZLETKISÖPRÉS)

3000 Ft3500 Ft

Nézd meg a mérettáblázatot, mert eltérhet a szokásos pólóktól! A…

Férfi póló (KÉSZLETKISÖPRÉS)

3000 Ft3500 Ft

Nézd meg a mérettáblázatot, mert eltérhet a szokásos pólóktól! Kicsit…

Ha megnéznéd a mintákat, kattints ide.

📦 Limitált készlet: Előkerült a raktárból egy doboz kevertszálas póló fehér, kék, zöld, szürke színben. Minden méretből van néhány darab, de nem túl sok 🙂 és Te mondod meg, hogy milyen gombás minta kerüljön rá!
A pontos készlet megismeréséhez először válaszd ki a méretedet és nem utolsó sorban a színt/fazont… a kalkulátor másis mutatni fogja, hány darab áll rendelkezésre.

🍄 Teljes mintaválaszték: Ha van még a kívánt méret/szín kombinációból, akkor bármelyik gombás mintát választhatod! A kollekciók és minták elnevezését talán már ismered… válaszd ki a kedvencedet a legördülő listából -> így a látványkép máris megjelenik, hogy biztosra mehess 🙂

🚀 Siess, mielőtt elfogy: Ne hagyd ki ezt a kivételes lehetőséget! A készlet korlátozott, így érdemes gyorsan rendelni. Ne hagyd, hogy mások elkapkodják előled az álmaid pólóját! Ha esetleg nem tudsz dönteni a mintát illetően, akkor lefoglalhatod a pólót annak kifizetésével. Ez esetben mintánál válaszd a Később választok mintát lehetőséget. Később pedig a megrendelés visszaigazoló e-mailre válaszul írd meg a döntésedet.

Választható minták az akcióban

Folyamatosan bővül…

Elérhető póló típusok

Kattints a képekre és nézd meg milyen méretek maradtak.

Női pólók

Karcsúsított fazon, kifejezetten nőies 🙂

Férfi pólók

Hagyományos T fazon, bevállalós nőknek is 🙂