Állatos disznófülgomba termékcsoport

3600 Ft11000 Ft

Opciók választása4700 Ft
Opciók választása4700 Ft
Opciók választása3600 Ft
Opciók választása11000 Ft
Opciók választása11000 Ft
Opciók választása6000 Ft
Opciók választása6000 Ft

Leírás

Nézd csak meg amint egy aranyos kismalac találkozik a disznófülgombával! Ez a vicces és egyedi grafika garantáltan mosolyt csal a gombászok arcára, amikor ránéznek a büszkén pózoló nagyfülű malackára 🙂 milyen jókedvű, ahogy észrevette a hasonlóságot!

Ez a póló nem csak humoros és stílusos, hanem a maga módján szakmai jelentőséggel is bír! Az állat hasonlóságát kidomborítva segíthet felismerni a róla elnevezett gombát a laikusok számára is. Tudtad, hogy a Disznófülgomba a 2023. év gombája Magyarországon? Ez a tény még izgalmasabbá teszi ezt a grafikát a magyar gombászok számára. Ünnepeld Te is az Év Gombáját jókedvvel és akár egy saját év-gombás pólóval. Nézd meg az Év gombája kollekciót is.

Ez a póló tökéletes választás minden korosztálynak, a fiatal gombászoktól a tapasztaltabb szakemberekig. Ők már tudják, hogy a gomba keresése mennyire különleges élmény lehet. Pláne milyen lélegzetelállító egy ilyen ritka gombafajra bukkanni! Viseld ezt a pólót gombászat közben, kirándulásokon vagy csak a mindennapi életben, hogy kifejezd szeretetedet és elkötelezettségedet a gombák változatos világa iránt. Jusson eszedbe évekkel később is, hogy a gombászok választása alapján 2023-ban a Disznófülgomba volt az év gombája Magyarországon!

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy egy kis humorral, stílussal és szaktudással mutasd be a gombász identitásodat. Rendeld meg most, és mutasd meg a gombász közösségednek ezt az egyedülálló és szórakoztató pólót!

Érdekelhetnek még…